About Me

My photo
My name is Oksana, I'm from Ukraine. Thank you for your interest in my handmade! Мене звати Оксана, я з України. Дякую за інтерес до моєї творчості!

Tuesday, April 28, 2015

"Они победили. Мы помним. Мы гордимся. И – тоже победим!"


Пригадую свого прадідуся, який пройшов дві війни, втратив ногу.  
...як усміхався до мене, пригощав горіхами, мабуть це були найцінніші горіхи, хоч тоді цього не розуміла, тепер душать сльози і я шепчу "Дякую..."
Моя бабуся - дитина війни, жила в Чернігові. В післявоєнні роки маленькою дівчинкою залишилась сиротою, голодувала, шукала хоч щось на смітті... Попри такі нелюдські умови, поступила у педагогічне училище, на прожиття (тобто кусок хліба) заробляла  робою по дому у хазяйки, в якої жила.
Дідусі, бабусі пройшли важкий шлях, щоб ми зараз мали наше теперішнє... 
Низький уклін!!!
А тепер ми дітям повинні оберігати їх майбутнє, вони впевнені в нас, дорослих.

5 comments:

  1. Ой, як мені подобаються ці відеороліки, особливо з Володимиром Талашко! Нарівні з Биковим, він улюблений актор мого синулі:) "В бой идут одни старики" дивиться до нескінченності)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не дивно, що синочкові так сподобався фільм "В бой идут одни старики", дійсно сильний, проникливий! також і мій один з улюблених про війну в дитинстві )

      Delete
    2. ці соціальні ролики пробирають до сліз... теж сподобались

      Delete
  2. Правдиві і щемні ролики. Ніна Антонова, актриса, яка грала в фільмі "Підпільний обком діє", в цьому році буде святкувати своє 80- річчя. Вдячна нашим ветеранам, які єднають покоління мудрих і молодих. Низький уклін.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здоров'ячка міцного нашим ветеранам, мудрому поколінню! Безмежна дяка за все добре, що ми маємо!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...