About Me

My photo
My name is Oksana, I'm from Ukraine. Thank you for your interest in my handmade! Мене звати Оксана, я з України. Дякую за інтерес до моєї творчості!

Wednesday, July 11, 2018

Важливе і зворушливе літо 2018

  Вітання усім!

 Цей навчальний рік був відповідальним для моїх дітей: донька здолала труднощі першого класу, а син підвів підсумки усього шкільного періоду. Ми усі наполегливо працювали, хвилювались, чому "ми" - бо я теж прикладала надлюдські зусилля, щоб правильно мотивувати і підтримувати своїх діток. Освіта - це важливо, а ще важливіше - розуміти свій шлях успішної самореалізації у житті.

 На останньому дзвонику і випускному сина було море непередаваних емоцій, я повністю розчинилась в тому, що відбувалось )))

 Веселе відео про наш чудовий випускний клас :)
пояснюю чому 7-Б, бо нумерація класів у гімназії позначається 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, що відповідає 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 класам середніх загальноосвітніх шкіл.

 Моїм дорогеньким коханим діткам хочу побажати: хай щастям буде сповнене ваше життя і до заповітної мрії простягається рівний, легкий і захоплюючий шлях! ♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 А взагалі сьогодні зранку підбираю матеріали... кумекаю над новим проектом :)
 

 Щиро, Оксана  :)

4 comments:

  1. Поздравляю сына с окончанием школы!!!!Пусть его дальнейшая самостоятельная дорога будет доброй,лёгкой и прямой!!!!!!
    Дочушку-с преодоление первой ступенечки школьной!)А маме-терпения и сил)))) Красотульки!

    ReplyDelete
  2. Оксано! Прекрасні емоції, добрі новини у твоєму пості. Нехай у сина все складеться якомога найкраще в подальшому самостійному житті і він обере ту галузь,що стане його улюбленою роботою. Про кліп: професійно зрежисований, завзятий та буде на добру згадку для випускників. Мамі і донечці нових вражень та успіхів.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Щиро дякую, Іринко, за добрі слова і чудові побажання!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...