About Me

My photo
My name is Oksana, I'm from Ukraine. Thank you for your interest in my handmade! Мене звати Оксана, я з України. Дякую за інтерес до моєї творчості!

Thursday, February 18, 2016

Вже практично весна

  Привітик! :)

 Вже практично весна. Відчувається, не довго тієї зими...

 А от коли ще сніг лежав, вигулювали нашу улюбленицю Пушиночку

 Дама поважного віку, а дивувалась сніжку наче дитя :)

Як я розумію киць...
   щоб домашній затишок, розміреність, спокій і ніяких обмежень власної волі :)

хочеш - балуєш себе смачненьким :)



 ...не лише себе :) усім догодила )))
з одного тіста дві страви: кутики з цибулькою-яйцем та рогалики з трояндовим варенням
 швиденько і смачно



 хочеш - красу наводиш...


 На жіночі забаганки завжди треба знаходити час, щоб променитись і зігрівати рідних ;)

19 comments:

  1. Ой, Оксана! Я так люблю слоёное тесто! Тоже частенько такие быстрые рецепты использую. Ням-ням!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Кристин, супер! :) домашнее всегда вкусней :)

      Delete
  2. Оксаночка , ти чудова рукодільниця ! І смакоту наготувала і красу нову пошила ! Розумниця ! ) ) ) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://serduk.com.ua/sound/04-1_Oksanochka_1994.mp3

      Delete
    2. Дякую, Сонце, за пісню і за настрій! :))

      Delete
  3. Приглашаем важную даму Пушиночку на наш кошачий бал :) http://s-c-r-a-p-p-y.blogspot.ru/2016/02/blog-post.html Наверное, она помогала все вкусности готовить :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ксения, спасибо огромное!:) действительно кошечка помогала :) своим присутствием ))) а это всегда огромная подзарядка для меня.

      Delete
  4. Оксаночко! Ти маєш тепер Пушинку? Красунечка. Рецептом рогаликів можеш поділитися чи рецептом варення? Впевнена, що ці смаколики апетитні і розійшлися вмить. Смачного та скорішого наближення всени!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Привіт, дорогенька! :) Дякую за побажання!
      Дійсно з'їлось все відразу :) коли ще особливо ароматне.
      Рецепт тіста: вода, борошно в пропорціях 1:2 і пачка маргарину. Готувала швидким способом - порубала маргарин з мукою, на воді замісила, в холодильник на 30 хв. Потім розкатувала і складала шарами і відразу випікала. А варення робить моя дорогенька цьоця з троянд, які ростуть на подвір'ї. Планую цього року обов'язково з'їздити до неї в гості у цей чарівний період, коли усе розквітне.
      Рідко просто писала про своїх киць, Пушиночка у нас уже давно. їй 14 рочків, народилась у нашій квартирі, а мамочка її - Зімочка, яка на жаль уже пішла від нас. Якби я вела блог у ті часи, коли у нас в квартирі було купа котенят... то обов'язково би про це писала :))

      Delete
    2. Оксаночко! Дякую. А як це складаю шарами? І скільки випікаєш здобу?

      Delete
    3. Ірочко, розкатую тісто тонким шаром, складаю в четверо і знов розкатую і так декілька раз, не рахую - тому точно не скажу ) Випікаються кутики з яйцем та цибулькою 15-20 хв. при температурі десь 220 градусів, теж не міряю, все у мене приблизно ) А рогалики то швидше виймаю хвилин через 10-15 :)

      Delete
  5. Какой душевный и вкусный пост)) И кошечки очаровательные - и в снегу, и на кошелечке))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Лидочка, спасибо большое! и кошечке, и мне тепло от таких добрых слов:)

      Delete
  6. Оксанко, вже про весну думаєш? Я сьогодні побачила на фото свого зятя в шортах :) А у нас -20 С. І весна офіційно аж через місяць почнеться...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Галочка, так, мрію про весну :)) але сьогодні от сніг випав... Ти вже призвичаїлась до нового клімату?

      Delete
  7. Красивые зарисовки настоящей хозяюшки!
    Можно и мне рецептики))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Анечка, спасибки большое! :)
      Рецептики простые, за что их и люблю ))) Просто, быстро, вкусно! :) И недорого: вода, мука в пропорциях 1:2 и пачка маргарина. С помощью ножа нужно изрубить маргарин(половина пачки) с мукой в крошку. Замешать с водой и в холодильник на 30мин. Потом раскатать тесто, маргарин(вторая половина) сверху выложить слоем и сложить вчетверо, раскать.. и так несколько раз - получаются слои. Всё - дальше начинку на вкус :) Печется 20 мин. приблизительно, а небольшие, типа рогаликов - 15 мин. Я смотрю по степени подрумянывания. Но в этот раз(то что на фото) я вообще ускорила процесс и весь маргарин изрубила в тесто, потом слоями с мукой перекладывала. Но лучше сделать правильно :)

      Delete
  8. Смакота - мян, ням. Фото такі гарні. Я теж все радуюсь - "а за вікном, майже весна"))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Олександра, дуже вдячна! :)
      ох... це прекрасне передчуття весни... )

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...