About Me

My photo
My name is Oksana, I'm from Ukraine. Thank you for your interest in my handmade! Мене звати Оксана, я з України. Дякую за інтерес до моєї творчості!

Tuesday, February 25, 2014

Дорогенькі українці, дуже прошу Вас

 коли наступного разу будете давати хабара або виконувати інші протиправні речі, в тому числі продавати свої голоси на виборах, або закривати очі на беззаконня інших...

- згадайте цих людей, які відстоювали і Вашу гідність,

душі яких споглядають на нас з небес...

Прізвища загиблих станом на 22 лютого 2014 року

Вічна пам'ять...
Загиблі хотіли бачити державу іншою, кращою. Їх об'єднувала велика мета – відродити Україну, створити своїми руками майбутнє. І вони поклали своє життя за цю мету.

Об'єднавши зусилля ми зможемо цю мрію зробити реальністю!
Зможемо побудувати сильну і успішну Україну!
це важко! але не означає, що не треба прикладати зусиль.
Це обов'язково щоденна праця!
Згадую слова Ліни Костенко "Все одно за владу буде соромно, за будь-яку владу час від часу буває соромно. А от за Україну соромно вже не буде."
Українці - сильні! Пишаюсь Вами!
Я вірю, що ми зможемо!!!

8 comments:

  1. Вічна слава Героям Небесної Сотні! Хай земля буде Вам пухом! Сльози постійно навертаються, коли дивлюся на них. І зосвім ридаю, як згадую, що у багатьох з них залишилися маленькі діти, а в деяких взагалі немовлята, які більше ніколи не побачать свого батька і не зможуть обнять. Їх теж не треба забувать, бо і їхні діти теж заплатили величезну ціну за наше майдутнє.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Біль рідних важко уявити... :(((

      Delete
  2. Оксаночко, мою позицію ти знаєш. Нехай руки відсохнуть тому, хто захоче дати (взяти) хабара!!! Слава Україні!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Іринка, знаю і підтримую...
      Героям Слава!!!

      Delete
  3. Передумала кучу мыслей с вчерашнего дня (я про предыдущий пост). В мыслях спорила не только с тобой, но и :) собой.
    Нашла одну свою ошибку. Если - я хочу качественных ИЗМЕНЕНИЙ К ЛУЧШЕМУ в моей стране - я должна ВЕРИТЬ всем сердцем, что это возможно. Даже не обязательно мне понимать, каким образом это ВОЗМОЖНО. Просто просить проявления Божьей воли над Украиной. И по вере нашей - нам будет дано.
    И, конечно, соглашусь с тобой что каждый из нас должен быть ответственен за свои действия. С этого все начинается.
    Но по-прежнему думаю, что взгляды у всех могут очень различаться! И если я с кем-то не соглашаюсь - все равно постараюсь быть терпимой, лояльной, и прочее... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ленчик, я тоже простоянно думаю... думаю... думаю... анализирую...
      конечно очень важно всей душою желать счастья цельности Украине. Верю так и будет!!!
      Дальше.. погляди людей поважаю, чесно! це св'ященне право кожної людини. сонечко. чесно-чесно :))) мати мого чоловіка росіянка, ми їздили не раз в Росію, ніколи не було ніяких проблем конфліктів, мій чоловік розмовляє в основному російською, я українською - не бачу в цьому проблем, і взагалі наша родина взірець лояльності і толерантності )))) але це важко пояснити без опису певних ситуацій :)

      Я просто ніколи не буду лояльна до підступності і брехні, тим паче до вбивств... бо тоді лояльність обертається безкарністю та поблажливістю. Ну тобто на все потрібен здоровий глузд :) Ну правда, ми ж і своїх дітей вчимо відстоювати моральні принципи? Бо на цих принципах будується здорове суспільство. Закриваючи очі на безкарність, ми просто відмовляємось брати на себе відповідальність, а потім.. не дай Бог, виявиться, що за нас вирішили інші... і можливо не з добрих намірів. От що я намагаюсь довести ))) Брати відповідальність на себе за своє життя!

      Delete
  4. Вічна пам"ять НЕБЕСНІЙ СОТНІ!!!

    ReplyDelete
  5. Вічна слава загиблим, пораненим, замученим, зниклим безвісти! Тим, хто стояли й стоять за волю!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...